Peynirli Patlıcan

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patlıcanları alacalı soyun ve acısının çıkması için tuzlu suda 5-10 dakika bekletin. Suyunu süzüp, kağıt havlu ile kuruladıktan sonra 1 parmak kalınlığında ve halka şeklinde kesin. İki patlıcan diliminin arasına rendelenmiş peynir koyun ve kürdanla tutturun. Patlıcan ve peynir bitene kadar işleme devam edin. Kızdırılmış sıvı yağda kızartın ve kağıt havlu üzerinde fazla yağını alıp, servis tabağına koyun. Kabuğu soyulmuş ve rendelenmiş domatesi kıyılmış sarımsakla birlikte tavada 1-2 dakika çevirin ve patlıcanın üzerine gezdirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.