Portakallı Kereviz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağı ile yarım limonun suyunu bir tencereye alın. Dörde böldüğünüz limonu ve kabuklarını soyup küp doğradığınız kerevizi tencereye ilave edin. Üzerine bir adet portakalın suyunu, bir adet kabuklarıyla beraber dörde böldüğünüz portakalı ve kabuklarıyla beraber irice doğradığınız elmayı ekleyin. Arpacık soğanları temizleyip bütün olarak malzemeye ilave edin. Son olarak hardal, bal ve suyu ekleyip 15 dakika pişirerek ocağın altını kapatın. Soğuk servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.