Zeytinyağlı Kereviz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kerevizlerin kabuklarını soyup, ikiye bölün. Yuvarlak ve eşit bir şekilde kesip, göbeklerini oyun (enginar şeklini almalı). Kesilip soyulmuş kerevizlerin içine, tavla zarı şeklinde doğranmış havuç, patates, piyazlık doğranmış soğan ve bezelye ekleyin. 1 su bardağı su, 1 çay kaşığı tuz ve zeytinyağı ilave edip, üzerine yağlı kağıt örtün. Yüksek ateşte 15 dakika kaynatın. Daha sonra ağır ateşte 25 dakika pişirin. Soğuyunca servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...