Zeytinyağlı Bakla

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Baklaların tepesini kesin. Baklaları iyice yıkayıp suyunun süzülmesi için süzgece alın. Bu arada zeytinyağında, küp doğranmış soğanları kavurun. Baklaları kavrulmuş soğana ilave edip, renk değiştirip, hafifce yumuşayana dek kavurun. Unu, biraz su ile inceltip tencereye aktarın. Ardından, baklaların üzerini hafifçe aşacak kadar su, şeker, limon suyu ve tuz ekleyin. Ağır ateşte pişirmeye devam edin. Sonrasında soğutun. Üzerine ince kıyılmış dereotu serpin. Arzuya göre yoğurtla birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.