Soğan, dereotu, nane ve maydanozu incecik kıyın. Sonra pirinç, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice karıştırın. Son olarak zeytinyağını da ilave ettikten sonra tüm malzemeyi karıştırın. Temizlenip oyulmuş kengerlerin içine bu harcı doldurun. Kısık ateşte, arada kontrol ederek pişirin. Soğuk olarak servis yapın. Not: Enginara benzeyen morumsu çiçekleri olan Kenger'in tohumları ise, karaciğer rahatsızlıklarına iyi gelir.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.