Zeytinyağlı portakallı kereviz

Portakal suyu yerine mandalina suyu ilede çok güzel oluyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yapılışı: Kerevizler ayıklanıp,yıkanır her tarafına limon sürülür, 1 santim kalınlığında dilimlenir, ortaları küçük kurabiye kalıpları ile kesilir,havuçlarda aynı şekilde kesilir, havuçlar kerevizlerin ortasına yerleştirilir tencereye dizilir. Soğanlar ayrı bir kapta zeytinyağında biraz kavrulur, kerevizlerin üzerlerine ilave edilir şeker, tuz, zeytinyağı, suyunu sıktığımız portakal veya mandalina suları ve biraz su kerevizlerin üzerlerine dökülüp pişmeye bırakılır.
    Not: daha önce zeytinyağlı kerevizi pişirip yayınlamıştım ama bu sefer görsel olarak değişik şekilde hazırladığım için tekrar yayınlıyorum .

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.