Maş Fasulyesi Piyazı
Maş fasulyesi piyazı, sofralarınıza lezzet katacak hafif bir zeytinyağlı tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Maş fasulyesini tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip, fasulye yumuşayana dek haşlayın. Suyunu süzüp derin bir kaseye aktarın. Ayrı bir yerde kıyılmış soğan, taze sarımsak ve maydanozu karıştırın.
-
2
Üzerine kıyılmış kırmızı biber, tuz, 2 yemek kaşığı nar ekşisi, pul biber, sumak ve portakal suyunu ilave edin. Elinizle iyice ezerek karıştırın. Bu karışımı maş fasulyesinin üzerine ekleyip karıştırın. Servis tabaklarına pay edin. Üzerine nar taneleri koyup servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL