Ege ve Akdeniz iklimlerinde yetişen enginar, mart ve temmuz aylarında sevenleriyle buluşuyor. Yetiştiği topraklarda organik madde biriktirerek verimliliği de artıran bu çiçek, hem beslenme için harika bir ürün, hem de çevresel ve ekonomik açıdan da çok verimli bir bitki.
Soğan kavrulduktan sonra üzerine dörde böldüğünüz enginarları ve baklaları ekleyin. Şeker, tuz ve sıcak suyu da ekleyip yaklaşık 40 dakika kısık ateşte pişirin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.