Zeytinyağlı Taze Fasulye

Sağlıklı ve lezzetli pratik hazırlanışıyla zeytinyağlı taze fasulye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fasulyeleri yıkayın, uçlarını kesin ve ortadan ikiye bölün. Soğanı yemeklik doğrayın. Sarımsakları ince doğrayın. Domatesleri rendeleyin veya küçük küpler halinde doğrayın. Geniş bir tencereye zeytinyağının yarısını koyun ve ısıtın. Isınan zeytinyağına soğanları ekleyip pembeleşene kadar kavurun.
  • 2
    Ardından doğranmış sarımsakları ekleyin ve birkaç dakika daha kavurun. Rendelediğiniz veya doğradığınız domatesleri ekleyin, birkaç dakika pişirin.
    Fasulyeleri tencereye ekleyin ve karıştırın. Tuzu ekleyin. 1 su bardağı suyu katıp karıştırın. Kayısıyı ekleyin.
  • 3
    Tencerenin kapağını kapatın ve fasulyeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Ara ara kontrol edip, gerekiyorsa su ekleyin. Yemeğinizi ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Üzerine kalan zeytinyağını gezdirin. Oda sıcaklığında soğutarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.