Kakaolu Meyveli Jöle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Portakallı jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp, içinden yarım su bardağı jöleyi kenara ayırın. Orta büyüklükte bir kalıbın içini ıslattıktan sonra jöleyi içine boşaltın. Üzerine doğranmış ananas, meyve şekerlemesi, çilek ve yuvarlak dilimlenmiş muzu ilave edin. Buzdolabında donması için 1-2 saat bekletin. Ayırdığınız jölenin içine elinizle ufaladığınız kakaolu bisküviyi katıp karıştırın. Harcı donmuş jölenin üzerine dökün ve tekrar buzdolabına alıp soğutun. Kalıptan kolay çıkması için sıcak suda 2-3 dakika bekletin ve servis tabağına ters çevirin. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL