Kupta Kremalı Meyve Tarifi
Kupta kremalı meyve tarifi akşam yemekten sonra yiyebileceğiniz güzel bir tatlı. Kupta kremalı meyve nasıl yapılır?
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İlk olarak kremayı hazırlamak için süt, çırpılmış yumurta, toz şeker, un ve vanilyayı bir tencereye alın. Devamlı karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Krema kaynayınca limon kabuğu rendesini ekleyip karıştırın. Karıştırarak soğutun. Kuplara 2-3 adet frambuaz,vişne ve çilek yerleştirin. Üzerine 2 çorba kaşığı krema paylaştırın.Üzerlerine ortadan ikiye kırılmış kedi dillerini yerleştirin. Tekrar meyve dizip üzerine krema yayın.Frambuaz, rendelenmiş çikolata ve nane ile süsleyin. Buzdolabında yarım saat bekletip soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL