Limonlu Frambuazlı Cheesecake
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bisküvileri mutfak robotunda toz haline gelinceye kadar çekip eritilmiş margarin ile karıştırın. Karışımı 28 cm'lik kelepçeli kek kalıbına elinizle düzelterek yayın. Reçel hariç kalan malzemeyi mutfak robotunun çırpma aparatı ile iyice karıştırın ve bisküvili karışımın üzerine dökün. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar (35 dakika) pişirin. Keki kalıptan çıkarmadan, en az 3 saat bekletin. Daha sonra kalıptan alıp, dilediğiniz boyutta dilimleyin. Fruppa Frambuaz Reçeli'ni cheesecake dilimlerinin üzerine gezdirin. Dilerseniz nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL