Pudingle Cakepops

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1. Kekinizi rondoda toz haline getirin ve çekip buzdolabına kaldırın.
    2. Sos tenceresinde kremayı ısıtın, kaynayınca ocaktan alıp bitter çikolatayı bir spatula ile hızlıca karıştırarak eritin. Hazırladığınız Ganaj kremasını buzdolabında soğumaya bırakın.
    3. Buzdolabından çıkardığınız içinde çektiğiniz toz halindeki kek karışımına 2-3 çorba kaşığı Ganaj krema ekleyin.
    4. Yoğurarak ceviz büyüklüğünde toplar haline getirin
    5. Topları buzdolabında 45 dakika bekleterek soğutun.
    6. Süslemek için: İstediğiniz renk ve aromadaki Pakmaya Puding'i seçin. Paketteki tarife uygun olarak süt ile pişirin.
    Sütü tarifteki miktardan 100ml daha az kullanarak, süsleme esnasında akıcı ve sıcak olması için pudingin kıvamını fazla katılaştırmamaya özen gösterin.
    7. Pudingler tencerede sıcakken, çubuklara taktığınız top keklerinizi batırarak 1 veya 2 kat pudinge bulayabilir ve karton köpüğe takarak veya bardaklara koyarak kurumaya bırakabilirsiniz.
    8. Benmari** usulu erittiğiniz çikolatalarınıza (beyaz, bitter veya sütlü renk seçiminize bağlı olarak) top keklerin sadece yarısını daldırıp, şekerlemelere veya hindistan cevizine bulayabilirsiniz. Benmari usulünü MutfağınYıldızı TV'den izleyebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=h59D9e9lKjE
    9. İsteğe göre ikinci katta pudingden sonra Pakmaya Çikolatalı Sos da kullanabilirsiniz. Çikolatalı sosu paketteki tarife uygun olarak hazırlayıp kullanın.
    10. Seçim tamamen hayal gücünüze kalmış. Önemli olan sıcak puding veya çikolata ile şekerlemeleri yapıştırmak veya sadece çikolatalı veya pudingli olarak hazırlayıp kurutmak.
    11. Cake pops adı verilen bu top kekler o kadar şeker ki hata yapmanız imkansız... Keyifle, lezzetle iyi vakit geçirmenizi dileriz.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...