Taş Kadayıf Tarifi
Taş kadayıf nasıl yapılır? Tekerlek şekliyle iştah açan taş kadayıf tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kadayıfların kenarını çıkarın. Yumurtaya bulayıp kızartın. Ayrı bir tencerede toz şeker ve suyu kaynatın. Kızarttığınız kadayıfları şerbetin içine atın. Kısık ateşte, kadayıflar şerbetini çekene dek pişirip, soğumaya bırakın. Daha sonra hindistan cevizine bulayın. Servis tabağına alıp, ortasına krem şanti yerleştirin. Kivi ve portakal dilimleriyle süsleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL