Pulbiberli Buğday Çorbası Tarifi
Hem leziz hem de güzel bir tarif olan pulbiberli buğday çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Buğday ve nohudu akşamdan ayrı ayrı ıslatın. Ertesi gün haşlayın. 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin ve unu ekleyin. Kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. Et suyu ve suyu katıp, kaynayana kadar karıştırın. Buğday, nohut ve tuzu ekleyip, 15 dakika daha kaynatın. Bir tavada erittiğiniz tereyağına nane ve kırmızı pul biberi ilave edip, çorbanın üzerine gezdirin.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL