Soğan Çorbası Tarifi

Vitamin deposu olan bu çorbayı kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Soğan çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayıklanmış soğanları ince halka şeklinde doğrayın. Kenarları alınmış ekmek dilimlerini küp biçiminde kesin. Tereyağı ve sıvı yağı bir tencerede kızdırın ve ekmekleri hafif pembeleşene kadar kızartın. Fazla yağını almak için kevgirle kağıt havlu üzerine koyun. Aynı yağda soğan halkalarını rengi dönene kadar kavurun. İçine un serpin ve rengi dönene kadar kavurmaya devam edin. Et suyu, su ve et suyu tabletini katın. Soğan iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. 5 dakika daha kaynattıktan sonra servis kasesine alın. Kızarttığınız ekmek parçaları, rendelenmiş kaşar peyniri veya gravyer peynirini serperek, sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...