Fajıta
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İNCE dilimlediğiniz etleri, fajita baharatı ile 1-2 saat marine edin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada pişirin. Jülyen doğranmış sebzeleri ve ikiye ayrılmış sarmısakları ekleyin. Sebzeler canlılığını koruyacak şekilde pişirin. Sıcak döküm tavaya (orjinal Meksika tavasıdır. Elinizde böyle bir malzeme yoksa, yapışmaz yüzeyli tava da kullanabilirsiniz) malzemeleri dizin. Servisten önce üzerine hazır fajita sos gezdirin. Tortilla, rendelenmiş kaşar peyniri, picante sos ve barbunya püresi eşliğinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL