Kaburga Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İç pilavın hazırlanışı: Pirinç ile bademi tereyağında kavurun. Kavurduğunuz pirinç ve badem karışımının yarısını ayırın. Diğer yarısına su ve tuz ilave ederek pişirin ve soğutun. Pilavın içine, ayırdığınız pirinç-badem karışımını, pulbiberi, karabiberi, maydanoz ve reyhanı ilave edip iyice karıştırın. Kaburganın hazırlanışı: Kaburganın içini hazırladığınız iç pilav ile doldurup iğne iplikle dikin. Bir tencerenin içine kaburgayı koyarak, iki saat haşlayın ve sudan çıkartın. Eritilmiş tereyağı, salça ve karabiber karışımını üzerine sürüp, orta ısıdaki fırında 30 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL