Kuzu Pirzola
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pirzola kalemleri kasaba hazırlatın, dövdürün ve yarım parmak oluncaya kadar incelttirin, yassılaştırın. Pirzolaları bir kaba koyun. Üzerine ölçülere göre zeytinyağı ve ince rendeden geçirilmiş soğanın suyunu ekleyin. Etleri 1-2 saat dinlendirin. Bu süre dolduktan sonra pirzolaları, 5. seviyede ısıtılmış Grilliant'a yerleştirin. Pirzolaların alt tarafı kızarıp üst tarafı terlemeye başlayınca öbür tarafını çevirin. Her bir tarafı 4'er dk. kızarttıktan sonra ılık bir tabağa alın, tuzlayarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL