Mücverli Kuzu Madalyon
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mücver malzemesini bir kapta karıştırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı ocağa oturtun. Orta ateşte ısıtın. Ardından sıvıyağı dökün. Kasedeki mücver malzemesinden tepeleme 2 çorba kaşığı alıp, tavaya koyun ve spatulayla hafifçe bastırarak kızartın (mücverlerin sıcak kalmasını sağlayın). Etleri tavaya alıp, harlı ateşte her iki yanını da altın sarısı olana dek kızartın. Mücverleri servis tabağına yerleştirin. Tavayı ateşten alıp, madalyonları mücverlerin üzerine koyarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL