Sebzeli Bahçıvan Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ yıkadıktan sonra elinizle iyice suyunu sıkın ve bir tencereye alın. Kısık ateşte suyunu salıp yeniden çekene
kadar pişirin. Ayrı bir tavaya aldığınız zeytinyağında zar şeklinde doğranmış havucu kavurun. Verev doğranmış taze soğanı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Eti ve kekiği katın. Tuz, karabiber ve pulbiber serpin. En son dörde bölünmüş kiraz domatesleri ilave edin ve 1-2 dakika daha kavurun. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL