Tas Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BİR TENCEREYE kuşbaşı etleri koyun. Üzerine yağı, piyazlık doğranmış soğanları ve ince kıyılmış sivri biberleri ekleyip, etler bıraktığı suyunu çekene dek soteleyin. Suyunu çeken etlerin üzerine küp doğranmış domatesi ya da salçayı, 3ʼe bölünmüş sarmısakları, su, tuz ve karabiberi ekleyip, etler yumuşayana dek pişirin. Gerekirse su ilave edin (yemeğin suyu yok denilecek kadar az olmalı). İnmesine yakın kekik serpin. Arzuya göre patates kızartması ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL