Patatesten Yılbaşı Ağacı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patatesleri önce halka halka, biraz da kalınca doğrayın. Ardından yuvarlak kalıplarla boy boy kesin. Kestiğiniz
    patatesleri içi su dolu ve yarım limon sıktığınız bir kaseye aktarın. Kereviz tohumu, keraviye, kişniş, zeytinyağı ve tuzu harmanladığınız kaseye, patatesleri aktarın. Her tarafını tohumlara buladığınız patatesleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin (fırını önceden ısıtmayı unutmayın, derecesi 170 / orta derecede olmalı). Patatesleri, 20-25 dakika, iyice kızarana dek pişirin. Büyükten küçüğe doğru patates katları hazırlayın. Her bir patatesi tabağa yerleştirdikten sonra, üzerine biraz süzme yoğurt sürün Böylelikle patates katları oluşmuş oldu…

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...