Patlıcanlı Piknik Kanepe
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATLICANLARI kabukları ile közleyin. Bıçakla yukarıdan aşağıya çizin ve içlerini kaşık yardımıyla bir kaba boşaltın. İnce kıydığınız sarmısakları ve tuzu ekledikten sonra soğumasını bekleyin. Soğuduğunda mayonezi ve iri
çekilmiş ceviz içini ilave ederek karıştırın. Saklama kabına alarak buzdolabında saklayın. Pikniğe gittiğinizde, üçgen şekilde kestiğiniz tost ekmeklerine bolca sürün. Üzerlerini mayonez, renkle biber ve haşlanmış yumurta dilimleriyle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL