Beyaz Peynirli ve Fındıklı Erişte
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BİR tencereye bol su koyup içine tuz ve 1 çorba sıvıyağ ekleyin. Kaynadıktan sonra erişteleri ekleyin. Erişteler diri kalacak şekilde haşlayıp süzün. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvıyağ koyup erişteleri birkaç dakika çevirin. Diğer tarafta mantarları dörde bölün, biberi ince uzun (jülyen) doğrayın. Mantar ve biberi, ayrı kaplarda ve 1'er çorba kaşığı sıvıyağda 2-3 dakika soteleyin. Beyaz peyniri küp doğrayın. Erişteleri servis tabağına alın. Üzerine mantar, kırmızı biber, peynir ve fındık serpip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL