Deniz Ürünlü Spagetti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SPAGETTİYİ tuzlu suda haşlayıp, süzün. Tencereye zeytinyağını alıp, sarmısakları kavurun. Daha sonra sarmısakları yağdan alın. Kalamarları atıp, hafif rengini alınca akya balığını, ardından karidesi ekleyin. Karidesler kıvrılmaya başlayınca, rendelenmiş domates ve salçayı katın. Tuzunu, karabiberini ayarlayın. Haşlanmış spagettiyi tabağa koyun. Üzerine sosu ekleyin. Ayrı bir yerde filotusu çıkarılmış 4 barbunu, 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla çevirin. Haşlanmış ahtapot bacaklarıyla tabağa ekleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL