Zeytinli Tagliatelle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MAKARNAYI yeterli miktarda su vebulyon ile istediğiniz kıvamda pişirin. Çok pişmemesine özen gösterirseniz çok daha lezzetli olacaktır. Ayrı bir yerde zeytinyağı, ince rendelenmiş soğan ve yarım kavanoz doğranmış zeytini kısık ateşte kavurun. Makarna piştiğinde süzgece alın ve kısa süre soğuk suyun altında tutup yine tencereye koyun. Kısık ateşte ısıtırken, kremayı ekleyin ve karıştırın. Daha sonra tavadaki zeytinli sosu ilave edin. Servis yaparken tabakların üzerine bir miktar kaşar peyniri ekleyin.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL