Balkabağı Pastası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bisküvileri robottan geçirin. Margarin katarak yoğurun. Kelepçeli kalıbı yağladıktan sonra elde ettiğiniz hamuru bastırarak kalıba yerleştirin. Kabakları yıkayıp, küçük doğrayın. Toz şekerle birlikte, iyice yumuşayana kadar pişirin (katı püre kıvamı alacak). İri çekilmiş cevizle karıştırın. Kabaklı harcı bisküvili hamurun üzerine bombeli şekilde yerleştirin. Pastayı buzlukta iyice soğutun. Bu arada soğuk süt ve kremşantiyi çırpın. Pastanın üzerini kremşantiyle süsleyip, dinlendirdikten sonra servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...