Midyeli Pilav
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İÇ midyelerin iplikçiklerini temizleyip yıkayın. Zeytinyağımı tencereye alın. ince kıyılmış soğanı ekleyin. Pembeleşmeden kavurun. Kabuğu soyulup, çekirdekleri çıkarılmış ve fındık iriliğinde doğranmış domatesleri ekleyin. Bir-iki karıştırın. Temizlenmiş midyeleri de tencereye atın. Bir-iki defa karıştırın 4 su bardağı su ekleyin. Tuz, karabiber ilave edin. Su kaynay›nca, ısıtılmış pirinci koyun. Pilavı pişirin. Dinlendirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL