Bakla Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Baklaları ayıklayın ve 1 limonun suyunu eklediğiniz tuzlu suda iyice haşlayın. Bakla zor pişen bir sebze olduğu için, çatal yardımı ile pişip pişmediğini kontrol edebilir ve damak zevkinize göre de ayarlayabilirsiniz. Haşlanmış baklaları süzün ve soğumaya bırakın. Ayrı bir kapta rendelenmiş sarımsak ve diğer malzemeyi iyice karıştırın. Soğumuş baklaları servis tabağına alın. Üzerine küp kesilmiş domates ve sosu ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL