Beyin Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Beyinleri iyice yıkayın ve üst zarlarını temizledikten sonra bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su, 6 dal maydanoz, limon ve tuz ekleyin. Yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzün ve servis tabağına alıp soğutun. Soğanı yarım ay şeklinde doğrayın. Göbek marul ve kalan maydanozu ince kıyın. Soğanla karıştırıp salataya ekleyin Sos için, zeytinyağı, limon suyu, sirke, kimyon ve tuzu bir kasede karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin. Soğan ve limon dilimi ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
  • Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
  • 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...