Buğday Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Buğday ve mercimeği bir gece öncesinden ayrı kaplarda ıslatın. Ertesi gün ayrı ayrı haşlayın ve süzün. Soğuk sudan geçirdikten sonra servis kabına alın. İçine küp doğranmış kornişon turşu ile salatalık, mısır, dörde kesilmiş kiraz domates, erik turşusu, ceviz, kıyılmış fesleğen, maydanoz, dereotu ve nane katın. Tuzunu ve pul biberini ayarlayın. Tüm malzemeyi karıştırın. Sos için zeytinyağı ve limon suyunu bir kapta karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL