Yumurtalı Kapuska
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SIVIYAĞI bir tencereye alıp üzerine yemeklik doğradığınız soğanları ilave edin. Soğanların rengi dönünce küp doğranmış kırmızı biberi ve salçayı ekleyip kavurun. Daha sonra irice doğranmış lahanayı tencereye ekleyin. Tuz ve pulbiber ilave edin. Lahanaların pişmesine yakın ocaktan alın ve bir fırın kabına yerleştirin. Lahanaların ortasını yuva gibi açıp yumurtaları kırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yumurtalar katılaşana kadar pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL