Çikolatalı Yulaflı Krep
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Krep için; erimiş Luna, süt, un, kakao, yumurta, şeker ve yulafı çırpın. Hazırlanan krep harcını, yapışmaz bir tavada ince olacak şekilde pişirin ve sıcaklığını koruyarak kenara alın. Sosu için; dondurulmuş vişne ve şekeri kısık ateşte ocağın üstüne alarak kaynayıncaya kadar pişirin. Vişneler kaynadıktan sonra üzerine suyun içinde ezdiğiniz nişastayı ekleyin. Sos koyulaştıktan sonra ocaktan alın ve kreplerle birlikte servis yapın.
Taçlandıran Öneriler:
Krep hamurlarınızı 10 dk dolapta beklettikten sonra pişirirseniz krepleriniz daha lezzetli olur.
Ayrıntılar için tıklayınız
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL