Meyveli Tartöletler
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Büyüklüğünde parçalar kopararak içleri boş kalacak şekilde tart kalıbında pişirin. Kremasını hazırlamak için süt, un, nişasta, vanilya, damla sakızı ve şekeri bir tencerede muhallebi kıvamına gelene dek karıştırarak pişirin. Sonrasında margarini ilave edin ve karıştırarak soğutun. Soğuduğunda toz kremşantiyi ekleyin. Mikserde iyice karıştırın. Boş olarak pişirdiğiniz tartların içine soğuyan muhallebiden birer yemek kaşığı koyarak kivi, muz ve çilek ile süsleyin. Kıvam verici ile parlattıktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL