Fıstıklı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavukgöğüslerini havan tokmağı ile dövüp, iyice inceltin. Mantar ve soğanı küçük doğrayın. Soya sosu, köri ve yerfıstığını karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Hazırladığınız malzemeyi göğüslerin bir kenarına koyup, diğer kenarını üzerine kapatın. Kürdanla tutturun. Dövülmüş yerfıstığı, rendelenmiş kaşar peyniri ve sütü karıştırın. Tavukları bu karışıma bulayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL