Havuçlu Tavuk Pane
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Galeta unu, köri, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Tavukları galetalı karışıma bulayın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Havuçları rendeleyip, sıvıyağda kavurun. Sarmısakları ezip, yoğurtla karıştırın. Kavurduğunuz havuçları küçük, derin bir kaba koyup üzerini düzeltin. Ardından servis tabağına havuçlu kabı ters çevirerek, üzerine sarmısaklı yoğurdu gezdirin. Tabağın etrafında kalan boşluklara, kızarttığınız tavuk paneleri yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL