Ispanaklı Hindi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KUŞBAŞI doğranmış hindi kalça, ince kıyılmış sarmısak ve yemeklik doğranmış 1 adet soğanı, 1 çorba kaşığı mısırözü yağında etler yumuşayana kadar kavurun. Domates püresini ekleyip 1-2 dakika daha kavurduktan sonra servis tabağına alın. Diğer tarafta ıspanağı ayıklayıp yıkayın ve süzülmeye bırakın. Daha sonra ayrı bir kapta ince kıyılmış ıspanak, 1 adet soğan ve 5 adet kültür mantarını 1 çorba kaşığı mısırözü yağında kavurun. Kavurduğunuz ıspanağı 10 adet kültür mantarının içine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 15 dakika pişirin. Etle birlikte sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...