Sebzeli Tavuk Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK suyunu tencereye alın. Tavuk bulyonu ilave ederek kaynatın. Mantar, brokoli, brüksellahanası ve halka doğranmış havucu bu karışımda ayrı ayrı haşlayın. Süzüp, soğumaya bırakın. Piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış sarmısak, iri kıyılmış taze soğan, halka doğranmış kırmızı ve sivri biberi sıvıyağda soteleyin. Jülyen doğranmış tavuk göğsünü ilave ederek sotelemeye devam edin. Haşlanıp süzülen sebzeleri ekleyin. Mısırı ilave ederek 2-3 dakika daha soteleyin. Tuzunu ayarlayın. Kıyılmış dereotunu ekleyip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL