Selanik Usulü Kekikli Piliç
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PİLİCİN içini temizleyip, parçalamadan iki yana açın. Fırın tepsisine yerleştirip, üzerine dilimlenmiş tereyağını koyun. Tuz ve karabiber ekleyip alüminyum folyo ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Folyoyu çıkarıp, üzerine kekik serpin. Portakal suyu gezdirip, rendelenmiş parmesan peyniri ekleyin. 15 dakika daha pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL