4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    2 adet tavuk göğsü
    1 adet soğan
    1 çorba kaşığı margarin
    3 adet çarliston biber
    2 adet domates,
    2 adet patlıcan
    2 adet patates
    Tuz,
    karabiber
    Kızartmak için:
    Sıvıyağ
Tavuk göğsünü küçükçe doğrayın. Soğanı incecik kıyın ve 1 çorba kaşığı margarinde kavurun. Tavuğu ilave edin. Tavuğun rengi değişince, küçük doğranmış biber ve domatesleri katın. Tuz ve karabiberi katıp, pişmeye bırakın. Bu arada patlıcanı alacalı olarak soyun. Patateslerle birlikte küp doğrayın. Kızgın sıvıyağda patlıcan ve patatesi kızartın. Daha sonra, ocakta pişen tavuklu yemeğe ilave edip karıştırın ve servis yapın.