Tulum Peynirli Şnitzel

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Garnitür, mantar ve ufalanmış tulum peynirini derin bir kapta iyice karıştırın. Şnitzel ince olmalı, bu yüzden eğer inceltmeniz gerekirse, etin üzerini yağlı kâğıt ile örtüp, boş bir şişe yardımı ile hafifçe vurup inceltebilirsiniz. Hazır olan etin içine, karıştırdığınız harçtan koyup bohça şeklinde sarın ve uçlarını dikip harcın tamamen etin içinde kalmasını sağlayın. Diğer parçaları da aynı şekilde sarıp hazırlayın. Yumurtaları derince bir kapta çırpın ve etleri önce yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayıp kızgın yağda sürekli çevirerek (bu şekilde etin yanmadan pişmesini sağlarsınız), altın rengi olana dek kızartın. Daha sonra kağıt havlu serilmiş bir tabağa alıp, yağını süzdürün. Sos için, krema hariç tüm malzemeyi pişirin ve en son kremayı ekleyin. Ocağın altını kapatın. Şnitzelleri servis tabağına alıp, sıcak sosu üzerine dökerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...