Viyana Usulü Tavuk Şnitzel
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUK bonfileleri streç film veya ince bir bir naylon arasında iyice dövün. Unu bir tabağa, galeta ununu
başka bir tabağa alın. Yumurtaları çatal yardımıyla çırparak onu da derin bir kaba alın. Ayrı tabaklara aldığınız
galeta unu ve yumurtaya yeteri kadar karışık baharat ve tuz ekleyin. İncelttiğiniz tavuk bonfileyi önce una
sonra yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayarak tekrar streç film arasına alarak yeniden inceltin. İnceltme
sırasında malzemenin tavukla iyice özdeşleşmesini sağlayın. Kızdırılmış yağda bonfilelerin iki tarafını 2-3
dakika kızartın. Patates salatası ve ince kıydığınız maydanoza batırılmış yarım limon ile servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL