Ballı Patlıcan
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patlıcanların kabuklarını temizleyerek küp doğrayın. Kararmaması için tuzlu suda yarım saat dinlendirin. Kuruladıktan sonra tavaya alarak sıvı yağda kızartın. Daha sonra yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine alın. Sosu hazırlamak için soğanı incecik kıyın. Sıvı yağda pembeleşene dek soteleyin. Kıyılmış sarımsak, biber ve domatesi ilave ederek 10 dakika soteleyin. Tuz, bal ve patlıcanları ilave ederek karıştırın. Servis tabağına alarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL