Taze Soğanlı ve Tereli Mücver
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Taze soğan, tere, sarımsak ve maydanozu temizleyip ince ince kıyın. Geniş bir kaba alıp üzerine tuz ve karabiber serpin. Yumurtaları ayrı bir kapta çırpıp yeşilliklerin üzerine ilave edin. Karışıma un ekleyin. Sıvı yağı geniş bir tavada kızdırın. Harçtan kaşık dolusu alarak tavaya dökün. Mücverleri önlü arkalı kızartın. Fazla yağının gitmesi için kağıt havlu üzerine çıkarın. Tüm karışım bitene kadar işleme devam edin. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL