Ramazan tatlısız olmaz

BADEMLİ HURMA(10 Adet)

Malzemeler:

 10 adet büyük boy sert hurma

100 gram kabuksuz badem

Yeteri kadar kaynar su

2 çorba kaşığı tozşeker

Üzerine:

Kaymak

Hazırlanışı:

Hurmaların çekirdeklerini çıkarın ve derin bir kaba dizin. Üzerini geçecek kadar kaynar su dökün ve 10-15 dakika bekletin. Hurmaları sudan çıkarın ve içlerine badem koyun. Daha sonra ısıya dayanıklı bir kaba dizin ve ıslattığınız sudan 1 su bardağını üzerine gezdirin. Tozşeker serpin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra kaymakla servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.