Çıtırlı Salata

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yufkaların her birini önce ikiye katlayın. Ardından tekrar ikiye katlayın. 12 adet yuvarlak parça elde etmek için bir pasta tabağıyla daireler kesin. Isıya dayanıklı 4 adet yuvarlak fırın kabını ters şekilde fırın tepsisine yerleştirin. Mısır özü yağı ile yağlanan yufkalardan ilkini, yağlı fırın kabını kapatacak şekilde yerleştirin. İkinci yufkayı da, yağsız yüzeyi ilk yufkanın üzerine gelecek şekilde yerleştirin. Üçüncü yufkanın yağlı kısmını da, ikinci yufkanın üzerine gelecek şekilde kapatın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında yufkaları pembeleşene kadar pişirin. Marulu incecik kıyıp, salatalığı çok küçük doğrayın. Mısır ile harmanlayın. Pişen yufkaları kaselerin üzerinden ayırın. İçine ton balığını koyun. Sos için tüm malzemeyi karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.