Arpacık soğanları temizleyin ve boylamasına ikiye bölün. Toz şekeri bir tavaya alıp karamelize edin. Üzerine balsamik sirkeyi katın. Şöyle bir karıştırıp, soğanı ekleyin ve 15 dakika pişirdikten sonra servis tabağına aktarın.
Sos için zeytinyağı, limon suyu, bir tutam toz şeker, deniz tuzu ve karabiberi küçük bir kapta karıştırın.Tüm yeşillikleri yıkayıp irice doğrayın ve üzerine ikiye bölünmüş kiraz domates ekleyip harmanlayın. Daha sonra üzerine sosu gezdirip balsamik sirkeli soğanla birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.