Arkadaş ağırlama: Fondü!

FONDÜ İÇİN MALZEMELER

-400 gram biter çikolata
-1 adet muz
-1 adet şeftali
-10 adet kayısı
-200 gram çiğ krema
-1 tatlı kaşığı tereyağı

FONDÜ YAPILIŞI

Meyveleri küçük lokmalar halinde kesin. Ayrı ayrı tabaklara alın. Çikolatayı tereyağı ile birlikte benmari usulü eritin. Kremayı ekleyip karıştırdıktan sonra ocaktan alın. Boşken 15 dakika ısıttığınız fondü kabına boşaltın. İstediğiniz meyveyi fondü çatalına takıp çikolataya batırarak yiyin.

PÜF NOKTASI

Eğer fondünüz katılaşmaya başlarsa hemen içine bir tatlı kaşığı krema daha koyup hızlıca karıştırın. Böylece fondü akışkan kalacaktır. Fakat fondü bekletilirse tekrar katılaşabileceği unutulmamalıdır.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.