Minik lezzet sandıkları
MOULES PROVENCALE(6 Kişilik)
Malzemeler:
40 adet kabuklu midye
1 adet küçük boy soğan
4 adet domates
2 diş sarmısak
1 tatlı kaşığı ince kıyılmış taze fesleğen
1 dal kereviz sapı
1 çay kaşığı beyazbiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Hazırlanışı:
Kabukları ve içi temizlenmiş midyeleri bir tencereye alın. Rendelenmiş soğan ve domatesi ekleyin. Sarmısak, fesleğen, ince kıyılmış kereviz sapı ve beyazbiber ilave edin. Zeytinyağını gezdirin. Tencerenin kapağını kapatın ve harlı ateşte 5-10 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL